Agentia imobiliara Bellcasa s-a născut din dorința de a impune un standard de calitate în domeniul intermedierilor de tranzacții imobiliare.

Suntem tineri și învățăm mereu. Comunicăm și suntem deschiși. Punem suflet în tot ceea ce facem.

 

Ce face un agent imobiliar?
Mulți potențiali clienți consideră pe bună dreptate comisionul încasat de agenții imobiliari un obstacol inutil în obținerea imobilului dorit sau al închirierii unui spațiu. Poate că au rămas cu impresia că nu au primit nici un serviciu în schimbul banilor încasați pentru „intermediere”. Simpla promovare a unui produs, fie acesta un bun imobiliar sau de altă natură, nu justifică un procent din valoarea tranzacției. Oricine poate posta un anunț pe portalurile de pe internet (chiar gratuit) sau în ziarele de mare tiraj.

Agentul imobiliar NU este și nu trebuie să fie doar un agent de publicitate.
În primul rând, nu trebuie să știți totul despre vânzarea sau cumpărarea de imobile când vă puteți baza pe serviciile unui consultant imobiliar. O persoană care contribuie la vânzarea/cumpărarea de proprietăți zi de zi și face acest lucru la nivel profesionist poate filtra mulțimea de oferte de pe piață și vă poate prezenta ceea ce vi se potrivește mai bine.

Agentul cunoaște uneori mai bine zonele/cartierele orașului și dispune de informații mai multe despre proprietăți decât proprietarii înșiși. Informațiile sunt culese din surse oficiale, nu din ceea ce spun vecinii sau cei interesați exclusiv să vândă cu profit.

De asemenea, vă poate oferi indicații prețioase despre cum ar trebui să vă prezentați proprietatea pentru a scoate în evidență atuurile acesteia, ajutându-vă în același timp să stabiliți un preț corect. Într-o tranzacție reușită, toate părțile au de câștigat.

Agenții imobiliari vă pot recomanda serviciile altor profesioniști de care este posibil să aveți nevoie când cumpărați sau vindeți. Aceștia sunt la curent cu taxele și demersurile pe care trebuie să le efectuați pentru a finaliza o tranzacție.

Pe scurt, contați pe noi pentru tranzacții reușite.